Wie is de Beeldpakker

Mijn naam is Johan Groot Jebbink. Meer dan 10 jaar geleden begonnen als fotograaf omdat ik het geweldig vind om mensen te laten zien hoe mooi ze zijn en dit vast te leggen op een foto. 

Een portret dat je raakt, daar geniet ik van. Tijdens een fotoshoot vertel ik ook altijd dat je “door de camera heen” moet kijken. Hierdoor lijkt het of je de persoon die de foto bekijkt echt aankijkt. 

Ik vind fotografie spannend. Het is mijn plicht om jou of jullie er op dat ene moment ook echt mooi op te krijgen. Dit legt een zekere druk op mij. Als het dan lukt om een mooie foto te maken, ben ik als fotograaf echt blij. 

Het meest fotografeer ik in Ermelo en omgeving, maar ik heb ook bruiloften gefotografeerd in Engeland en Amerika. 

Dus heb je een vraag of wil je zelf ook op de foto, neem dan contact op!

Zelfportet van de Beeldpakker