Als je niet mooi op de foto staat ligt dat aan de fotograaf!

Prachtige portretten

Als het aankomt op het maken van prachtige portretten in de regio Ermelo weet je zeker dat je bij mij aan het juiste adres bent.  Ik ben al voor een ontzettend lange tijd actief als fotograaf in Ermelo en omstreken. Door te kiezen voor mijn fotografiediensten zal je van jezelf, je kinderen of je familie een schitterend portret kunnen laten maken. Benieuwd wat mijn foto’s bijzonder maakt en waarbij ik je van dienst kan zijn? Dan is het handig om dit artikel even goed door te nemen. Hieronder heb ik namelijk de nodige info voor je op een rijtje gezet.

Passie, kennis en expertise

Als fotograaf in Ermelo kan ik je van dienst zijn als het aankomt op het maken van de mooiste portretten. Ik ben al erg lang bezig als fotograaf, op het moment van schrijven ruim 10 jaar om precies te zijn. Door deze hoge mate van ervaring weet ik wat er voor nodig is om een foto te maken die jou als persoon weet te weerspiegelen. Door je blik te vangen zal ik jouw persoonlijkheid echt op het beeld weten te brengen. Voor het maken van de foto’s vindt ik het geweldig om ergens de hei van Ermelo op te gaan. De natuurlijke warme kleuren in combinatie met de blauw lucht maakt dit een uitstekende plek voor het maken van mooie foto’s. Ook zijn de bossen in de omgeving ideaal voor het maken van portretten.

 

Focus op portretten

Hoewel het ook mogelijk is om mij in te schakelen als fotograaf in Ermelo voor het maken van familiefoto’s leg ik de focus echt op portretten. Een portret is een van de mooiste foto’s die je maar kunt laten maken. Of je nu een foto voor op LinkedIn nodig hebt of dat je een portret van je vriendin aan de muur wilt hangen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bij het maken van een portret zorg ik er altijd voor dat jij je volledig op je gemak kunt voelen. Alleen door je op je gemak te voelen is het mogelijk om je persoonlijkheid volledig terug te laten komen op beeld. Zo zorg ik voor een portret waar jij op uitkomt zoals je bent.
Om hiervoor te zorgen geef ik je altijd genoeg tijd om te wennen aan de camera. Door een grapje of een leuk verhaal te vertellen stel ik je op je gemak. Uiteraard geef ik je ook altijd tips en tricks voor hoe je moet staan en kijken. Binnen no time zal je over een foto beschikken die jou echt weet af te spiegelen. Dit maakt mij als fotograaf in regio Ermelo dé persoon om te contacteren.

Maak jij een afspraak voor een fotoshoot?

Mocht je zelf nu een leuk idee hebben dan is het altijd mogelijk om even contact met mij op te nemen. Samen met jou ga ik om de tafel zitten om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Ook voor andere fotografieklussen sta ik voor je klaar. Van het linkedin fotograaf tot fotograferen van je bruiloft tot aan kunstprojecten. Hoewel ik geen vaste studio heb kan ik voor een fotoshoot over alle materialen beschikken die hiervoor nodig zijn. Neem zeker even contact op om wat meer te weten te komen over de mogelijkheden die ik je te bieden heb als fotograaf in Ermelo en omstreken.