Bruidsfotografie vanuit Ermelo

De mooiste dag van het leven van 2 mensen vast leggen, dat is het mooie aan bruidsfotografie. Ik mag een hele dag meelopen en bij alle momenten zijn van jullie dag, dat is een grote eer waar ik erg van geniet. Bruidsfotografie is topsport. Achter de bruid en bruidegom aanrennen. Op elk moment van de dag mijn ogen open hebben voor neefjes en nichtjes die zo lief kijken. En natuurlijk alle stiekeme knipogen proberen vast te leggen van de bruid naar de bruidegom. 

Elke dag is anders, maar na heel wat bruiloften gefotografeerd te hebben weet ik goed wat er van mij verwacht wordt. Ook kan ik door deze kennis goed meedenken in jullie voorbereiding voor jullie trouwdag. Ik heb bruiloften in Ermelo en omgeving gedaan, maar ook in Engeland en Amerika heb ik gefotografeerd. 

Leuk om te weten is dat ik ook al op heel wat manieren zelf betrokken ben geweest bij bruiloften. Dit zorgt er voor dat ik goed mee kan denken, en me in kan leven. Zo ben ik chauffeur, ceremoniemeester, dag gast, feestgast, kerkgast, verdwaalde gast, ere gast, broer van de bruid, en zelfs de bruidegom geweest. Éen ding zal ik nooit worden, en dat is de bruid, maar daar heb ik mijn vrouw voor getrouwd!