Gezellige Familie Fotoshoot in Ermelo en omgeving

Wat moet ik aan??

Een familie fotoshoot is altijd een hele happening. Het begint natuurlijk al met “Wanneer kan iedereen?”, “Welke kleding doen we aan?”, “waar gaan we foto’s maken?”. 

Allemaal vragen die erg belangrijk zijn. Maar het belangrijkste is: “Is de fotoshoot gezellig?” Want als de fotoshoot niet gezellig is, dan worden de foto’s ook niet mooi. Dus ik doe altijd mijn uiterste best om het gezellig met jullie te maken. Ik vind het belangrijk dat de foto’s ontspannen worden gemaakt. Dus als je in je kloffie wilt komen kan dat gewoon. Als je een kledingadvies wilt: doe niet te te felle kleuren aan! En kijk naar elkaar of de een niet veel feller gekleurd is dan de ander.

 

Foto locaties

De foto locatie kan alles zijn. Ermelo is heel mooi voor foto’s in de natuur. We hebben hei, bos, strand. Het kan allemaal. Waar ik als fotograaf op let is dat de zon niet te vel en te hoog moet staan. Dit zorgt er namelijk voor dat je gaat knijpen met je ogen. 

Als je toch midden op de dag foto’s wilt maken is in het bos wellicht beter. Bij het bos moet je vooral opletten dat je niet te laat of te vroeg afspreekt, want een klein beetje schemer is in het bos al snel erg donker voor de foto’s. 

Zoek je een “foto Ermelo” plek of heb je een plek, maar weet je niet zo goed of het wat is. Vraag het gerust, ik denk graag met jullie mee!