Foto locaties Ermelo

Schaapskooi Ermelo

Ermelo staat bekend om zijn mooie heides. Nu hebben we in Ermelo een hele mooie plek op en aan de hei waar we goed foto’s kunnen maken. Dit is de schaapskooi op de Ermelose hei. Hier is veel parkeergelegenheid dus makkelijk af te spreken. Er is voor de kinderen vooraf of na de fotoshoot een leuke speeltuin en natuurlijk kunnen de schapen bekeken worden. Meestal tegen het einde van de middag komen de schapen weer binnen dus dit is altijd een heel leuk moment.

Daarnaast is er bij het bezoekerscentrum ruimte om wat te drinken en wat lekkers te eten.

Dus wil je een mooie plek op de hei voor een fotoshoot met heerlijk veel uitzicht, mooie fotogenieke bomen en natuurlijk de heideplanten dan is de Schaapskooi zeker een aanrader.

Er is hier ruimte genoeg om 1 tot wel 100 personen tegelijk te fotograferen.

Kind als engel in de Ermelosch Heide
Portret Senior man in Studio

Wil je graag op de foto in de studio, of heb je foto’s nodig voor bijvoorbeeld je website of Linkedin profiel dan kan het handig zijn om een mooie egale achtergrond achter je portret te hebben. Hiervoor heb een mobiele studio. Ik heb een mooi grijzen achtergrond scherm en een hele hoop lampen. Van klein tot groot. Allemaal om jou er mooi belicht op te zetten. Deze studio kan ik in elke kamer opbouwen. Ik heb dit zelfs in een kleine seniorenflat mogen doen. Ook hier had ik ruimte genoeg om een schitterend portret te mogen maken.

Alleen voor Pasfoto’s voor officiële documenten moet ik je doorverwijzen naar bijvoorbeeld het gemeentehuis. Het printen van deze pasfoto’s komt nogal nauw, dus dat laat ik aan specialisten over. Op het gemeentehuis in Ermelo staat hiervoor een fotohokje.

Fotostudio

Bij u aan huis